Project

Zuydveste – in ontwikkeling

Zuydveste – in ontwikkeling image

Zuydveste – in ontwikkeling

Op het terrein van de voormalige Zuiderkerk in de levendige en groene wijk Hornmeer in Aalsmeer, realiseert Tupla 55 prachtige appartementen voor senioren. Het kerkgebouw zelf gaat onderdak bieden aan drie unieke lofts en een sfeervolle gezamenlijke ruimte. Op een steenworp afstand bieden de Westeinderplassen genoeg mogelijkheid tot ontspanning en recreatie. Winkelcentrum Ophelialaan is op loopafstand. Met de gezamenlijke ruimte als middelpunt van deze rustieke locatie bouwt Tupla aan een woningcomplex waarin gezelligheid en comfort centraal staat. Op de hoogte blijven van de ontwikkeling? Vul het responsformulier in, en dan ontvangt u regelmatig updates over de status van het project.

 

Kenmerken

  • Perceel van 3.600 m2
  • 52 sfeervolle appartementen en 3 prachtige lofts
  • Gezellige gezamenlijke ruimte
  • Gelegen in de levendige wijk Hornmeer
  • Op een steenworpafstand van de Westeinderplassen
  • Groene, rustieke locatie

 

Laatste ontwikkelingen

Maart 2022

Er is gestart met de renovatie van de klokkentoren van de voormalige Zuiderkerk. Op 18 maart 2022 is hiervoor een speciale hangende steiger over de toren heen geschoven. De steiger is vakkundig op de begane grond gemaakt en met de Spieringkraan naar de toren gebracht. Nu kan er gestart worden met hout- en zinkwerk van de toren. Tevens zijn beide ronde glas-in-loodramen door een specialistisch bedrijf hersteld. Aansluitend wordt er nu gekeken naar het hout rondom de ramen. De oude voegen van de kerk zijn inmiddels uitgeslepen en worden binnenkort gevoegd.

 

Het metselwerk van alle nieuwbouwgevels is vrijwel afgerond, evenals de plaatsing van bijna alle ramen en puien. Ook is de dakbedekking van beide nieuwbouwdelen al voor 50% afgerond. Er is nu gestart met het aanbrengen van alle vloerverwarmingsslangen, waarna de dekvloeren gestort kunnen worden. Ook heeft de installateur al veel kabels en leidingen gelegd. Er zit dus flink vaart in!

Oplevering van het project is gepland in het derde kwartaal van 2022. Er zijn nog enkele appartementen beschikbaar!

 

Benieuwd naar de allerlaatste ontwikkelingen? Bekijk dan de onderstaande video.

 

Oktober 2021

 

We gaan de hoogte in!

Waar we begin september begonnen met het storten van de betonnen funderingsbalken, hebben we op 29 september de laatste vloerdelen van de begane grond geplaatst.

 

Ook zijn alle dragende wanden van de begane grond van de nieuwbouw van de Hortensialaan-kant van het project gerealiseerd. Niet lang hierna zal er gestart worden met de vloeren van de eerste verdieping.

 

En wat ons stiekem best trots maakt, de vloerdelen en wanden zijn geplaatst met behulp van een elektrisch aangedreven hijskraan. Emissievrij en vrijwel geruisloos hijsen, Zuydveste is helemaal klaar voor de toekomst!

 

Bekijk het plaatsen van de vloerdelen van de begane grond en de dragende wanden nu in vogelvlucht. Hoe dat eraan toe gaat, zie je in de video hieronder.

 

Op de hoogte blijven?

Ga naar Zuydveste.nl

 

 

Meer interessante projecten

Machineweg 303

Een optimaal gelegen bedrijfshal met naastgelegen woonhuis

Randweg 119-B

Een hoogwaardige bedrijfshal van 6.000m2

Randweg 121

Een duurzaam pand met veel opslagruimte.

Meer

Informatie?

0297 239 300 info@tupla.nl

Wij bellen u
zo snel mogelijk terug

Laat uw naam en telefoonnummer achter

Deze website gebruikt analytische cookies om het gebruiksgemak te vergroten.

Ok