Diensten

Laat u uw oude pand graag in goede handen achter? Droomt u van een gloednieuwe woon- of bedrijfsruimte waarin u kunt bouwen aan de toekomst die u verdient? Of zoekt u juist naar een woning of werkruimte voor een iets minder lange tijd? Bekijk dan onze opties op het gebied van inkoop, ontwikkeling, verhuur en verkoop. Laat ons weten hoe we u het beste van dienst kunnen zijn.

Inkoop

Heeft u plannen voor een nieuwe bestemming van uw grond of pand? Wilt u bestaand vastgoed nieuw leven inblazen of bent u ‘gewoon’ op zoek naar nieuwe huurders of een nieuwe eigenaar? Laar het ons weten en samen pakken we zaken aan! We zijn er goed in, durven we wel te zeggen. En we maken graag nieuwe huurders of gebruikers blij! Neem contact met ons op als u vastgoed heeft en in bent voor verandering.

Ontwikkeling

Tupla is eigenlijk altijd in beweging. We willen door en houden ervan om te ontwikkelen. Om van iets dat al bestaat iets heel anders te maken. Of daar waar nog niks staat een geweldig vastgoed te maken. Uiteraard altijd met oog voor mens, maatschappij en omgeving. Sterker nog, dat is waar we het voor doen. Of het nu privé of zakelijk onroerend goed betreft. Het gaat erom dat mensen er genot van hebben.

Verhuur

Niets is fijner dan intrek nemen in een werk- of woonruimte die van alle gemakken is voorzien. Ons huuraanbod is van de bovenste plank, omdat wij vinden dat onze klanten het beste verdienen. Zoekt u een tijdelijke locatie, of heeft u plannen voor de langere termijn? Wij denken vol aandacht met u mee. Vraag naar ons aanbod of stel vrijblijvend uw vraag over mogelijkheden die passen bij uw wensen.

Verkoop

Hoewel we graag beheren en verhuren doen we soms ook afstand van onroerend goed. Soms hebben we mooie panden of grondposities ‘op de plank’. Maar veel vaker zoeken we met u mee naar de beste plek voor de beste prijs. Interesse in eigen vastgoed, neem dan contact met ons op.

Mail ons

Een greep uit ons aanbod

Randweg 141

Nieuwe bedrijfsruimte met 6 laaddocks direct aan provincialeweg n201

Short Stay Hotel

Tijdelijke woonruimte voor buitenlandse werkkrachten.

Randweg 145

Een prachtig bedrijfspand dat uitermate geschikt is voor opslag en verwerking.

Meer

Informatie?

0297 239 300 info@tupla.nl

Wij bellen u
zo snel mogelijk terug

Laat uw naam en telefoonnummer achter

Deze website gebruikt analytische cookies om het gebruiksgemak te vergroten.

Ok