Over ons

Goed werk leveren met hart voor de zaak en de maatschappij, dat is waar Tupla voor staat. Met onze projecten bouwen we graag aan de toekomst van onze klanten. En we zetten we ons met veel zorg en toewijding in voor een betere samenleving. Gewoon door te ontwikkelen met oog voor alles om ons heen. Door voorstellen te doen die gewoon goed en degelijk zijn. Door heel transparant te werken met klanten en partners die een hoge standaard als basis hebben. En door hulp te bieden waar het nodig is. Bij klanten, leveranciers en de maatschappij.

 

Robert-Jan Wesselius

Directeur

Hoewel we het vaak over stenen en vierkante meters hebben, gaat het uiteindelijk om woon- en werkwensen van mensen. En dus om maatwerk waarover ik graag met relaties praat.

 

 

Kom in contact met Robert-Jan.

Stuur hem een bericht.

 

Maatschappelijk ondernemen

Tupla onderneemt maatschappelijk verantwoord. Dat houdt in dat we ons met onze projecten in willen zetten voor een betere maatschappij. Tupla gelooft in een sociale en maatschappelijk betrokken toekomst voor de regio en draagt daar graag aan bij. Zo sponsoren we lokale, maar ook landelijke initiatieven. En dragen we een klein beetje bij aan projecten waarbij kansarme mensen zicht op een betere toekomst wordt geboden. Ook ontwikkelen we met hogere duurzaamheidseisen dan wat er wordt vereist. We geloven dat dat de manier van handelen is die ons past. En dat dat de manier is die onze relaties waarderen.

 

Wij luisteren graag. En hebben vaak slimme en aantrekkelijke oplossingen. Vul daarom het formulier in en onze medewerkers nemen zo spoedig mogelijk telefonisch contact met u op.

Krijg persoonlijk contact

Een greep uit ons aanbod

Randweg 141

Nieuwe bedrijfsruimte met 6 laaddocks direct aan provincialeweg n201

Short Stay Hotel

Tijdelijke woonruimte voor buitenlandse werkkrachten.

Randweg 145

Een prachtig bedrijfspand dat uitermate geschikt is voor opslag en verwerking.

Meer

Informatie?

0297 239 300 info@tupla.nl

Wij bellen u
zo snel mogelijk terug

Laat uw naam en telefoonnummer achter

Deze website gebruikt analytische cookies om het gebruiksgemak te vergroten.

Ok