Vastgoed

Prettig wonen en werken! Dat is waar Tupla zich voor inzet. We ontwikkelen, verhuren en verkopen kantoor- en bedrijfsruimte, woningen en zelfs short-stay hotels voor buitenlandse arbeidskrachten.

 

Bekijk ons actuele aanbod en vind de woon- of werkruimte waar uw dromen werkelijkheid kunnen worden. Of neem contact op als u in bent voor iets anders dan het actuele aanbod. Dan gaan we samen op zoek naar uw mogelijkheden.

Woningen

Een huis is nog geen thuis. Maar daar waar we kunnen, zetten we daar wel op in bij Tupla. Daarom ontwikkelen we alleen de woningen waarvan we bij aanvang al weten dat het een fijne plek wordt om te wonen. Dat is de Tupla-aanpak!

Vind de woning van uw dromen

Kantoren

Een goed kantoor is zoveel meer dan een werkplek. Tupla helpt u graag bij het vinden van een thuis voor uw bedrijf, zodat u straks op een absolute toplocatie kunt bouwen aan de toekomst van uw zaak. Bekijk het aanbod en vind de ideale werkplek voor u en uw collega’s. Of vraag naar uw mogelijkheden. Er is immers veel meer mogelijk dan het aanbod op deze site.

Bekijk ons aanbod in kantoren

Bedrijfsruimten

Groot of klein, de bedrijfsruimten die we u bij Tupla aanbieden zijn hoogwaardig, geografisch gunstig gelegen, goed bereikbaar en van alle gemakken voorzien. We houden ervan om bedrijfsruimtes en de bijbehorende terreinen goed te onderhouden en een goed verzorgde uitstraling te geven. Wij zoeken vol zorg en aandacht met u mee naar de perfecte locatie voor uw organisatie. Bekijk het huidige aanbod en vind het bedrijfspand dat bij uw onderneming past. Of neem contact op als we samen met u op zoek mogen naar passend vastgoed.

Vind uw nieuwe bedrijfsruimte

Short-stay hotels

Tupla begrijpt dat ook een tijdelijke woonlocatie moet aanvoelen als thuis. Daarom staan comfort en veiligheid voorop bij onze short stay hotels. Uw beleving is onze zorg, en dat is waarom wij u alleen de beste tijdelijke woonlocaties aanbieden. Al onze short stay hotels zijn SNF gecertificeerd. Bekijk ons aanbod, want wij verwelkomen u en uw tijdelijke collega’s graag.

Bekijk onze Short-stay hotels

Een greep uit ons aanbod

Randweg 141

Nieuwe bedrijfsruimte met 6 laaddocks direct aan provincialeweg n201

Short Stay Hotel

Tijdelijke woonruimte voor buitenlandse werkkrachten.

Randweg 145

Een prachtig bedrijfspand dat uitermate geschikt is voor opslag en verwerking.

Meer

Informatie?

0297 239 300 info@tupla.nl

Wij bellen u
zo snel mogelijk terug

Laat uw naam en telefoonnummer achter

Deze website gebruikt analytische cookies om het gebruiksgemak te vergroten.

Ok